Der er mange situationer, hvor du kan få brug for at transportere noget, der er for stort, for tungt eller for beskidt til, at du kan have det inde i kabinen af din bil. I det tilfælde må du enten leje dig til en større vogn eller få monteret et anhængertræk på din bil.

Det er selvfølgelig nemmest at bruge en trailer eller en campingvogn, hvis din bil er født med et træk. Er den ikke det, så er det muligt at få eftermonteret et på de fleste personbiler.

Hvad koster det at få eftermonteret et hængertræk?

Som med alle mekanikerregninger, så kan det variere, hvad det koster at få eftermonteret et hængertræk på en bil, der ikke har et. Der er flere faktorer, der spiller en rolle i det spørgsmål. Det kommer an på, hvilken type bil du har, hvilket hængertræk du gerne vil have sat på og på mekanikerlønnen.

Som et slag på tasken så er prisen nok omkring 7.000 – 9.000 kroner. Undersøg markedet, og få flere priser inden du sender bilen på værksted, og hvis du kan gøre en del af forarbejdet selv, så er der selvfølgelig også nogle penge at spare der. Se mere om priser på montering af anhængertræk på d-i-f.dk, og sæt dig i det hele taget ind i, hvad det koster rundt omkring.

Hvorfor er det praktisk med et hængertræk?

Når du først får mulighed for selv at køre med alt muligt, så vil du nok slet ikke kunne forstå, at du har kunnet undvære det. Der er masser af situationer, hvor du for eksempel har brug for en trailer. Når du skal køre ting eller haveaffald på genbrugsstationen, når du skal hente en sofa eller et andet møbel, når du har handlet stort ind i byggemarkedet og så videre.

Når du er ferie, er det genialt, at du kan køre med en campingvogn eller alle kufferterne. Har du en hest, kan du også køre med den i en hestetrailer. Du bliver så glad for sådan en krog.

Tænk på sikkerheden

Når du kører med en efterspændt vogn ude i trafikken, så er det vigtigt, at du tænker i sikkerhed. Koblingen skal være forsvarligt gjort, alle lamper skal virke og så videre. Er det en åben trailer, du kører med, så skal genstandene på den være spændt forsvarligt fast.

Du må endelig aldrig fylde mere i den, end den er godkendt til at bære. Du skal også sikre dig, at den bil, der skal trække læsset, nu også er stærk nok til det.

Alt, hvad der sorterer under sikkerhed, skal bare være i orden. Det er dit ansvar som fører af køretøjet, at alt er forsvarligt og under kontrol. Tjek alt, inden du kører afsted.

Når alt det sikkerhedsmæssige er i orden, så er det bare at nyde, at du nu har mulighed for selv at klare alle mulige transportopgaver, og du kan gøre det med det samme. Det første skridt i den retning er at få sat et anhængertræk bag på din bil.

Tidligere artikelVælg outdoortøj i forhold til dine behov
Næste artikelFerier på budget

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her