Det er i dag en tendens, at flere og flere danskere vælger at skifte de miljøskadelige flybilletter og de dyre hoteller ud med en mere grøn og hyggelig form for ferie.

Her er der tale om camping og de skønne stunder, man kan få sammen som familie i en campingvogn. Denne spændes blot efter bilen, og så kan man straks være på vej ud i det blå – lige til det sted, hvor man gerne vil.

Det betyder, at man kan være spontan i sine rejser, lige såvel som man kan planlægge dem præcis, som det passer en uden at skulle tage hensyn til for eksempel flytider, check-in og så videre.

Oplever du også til tider problemer med dit betalingskort?

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så er du sikkert allerede habil med en campingvogn spændt bag på bilen, og du har sikkert også allerede tilbagelagt flere tusinde kilometer på både danske og udenlandske landeveje.

Du har derfor styr på det meste, men der er dog alligevel altid én ting, der kan ende med at volde problemer på de mest ubelejlige tidspunkter.

Og her er der tale om den måde, som man betaler på. Der er nemlig ikke noget mere frustrerende end at stå i en kiosk langs motorvejen og opdage, at man ingen udenlandske valuta har eller at skulle ind på en campingplads sent om aftenen godt træt og udkørt og så opdage, at de ikke tager imod ens kort.

Betal med et Revolut betalingskort i hele 130 lande

Det findes der dog heldigvis en løsning på. Det handler blot om at tage et kig online på Revolut Danmark. Her er der nemlig tale om en betalingskort, som kan vise sig at blive ganske brugbart for dig, når du er rejser rundt og camperer i udlandet.

Med et Revolut betalingskort har du nemlig mulighed for at betale i 130 forskellige lande. Og derfor er der ingen grund til bekymring, når der er behov for mere benzin på bilen, eller alle børnene er ved at være sultne efter flere lange timer på vejene.

Med det nye betalingskort kan du desuden også benytte dig af hæveautomater verden over uden at betale et gebyr, veksle til fremmed valuta uden at risikere en dårlig kurs, og med den tilhørende app kan du for eksempel få et overblik over din økonomi, lave budgetter, overføre penge, spærre dit kort og meget mere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her