Sommerferien nærmer sig i øjeblikket med hastige skridt for mange danske børnefamilier. Det betyder ofte campingferien. Campingferien er nemlig en af de foretrukne ferieformer blandt danske familier med børn. Det er der mange grunde til, men først og fremmest er det selvfølgelig en mulighed for at komme ud i uvante omgivelser og starte familielivet forfra omgivet af jævnaldrende og ligesindede. Hvis det lyder det mindste tillokkende, bør du helt sikkert overveje, at den kommende sommerferie skal bruges som campingferie sammen med hele familien. For at en campingferie skal være vellykket, kræver det dog, at I pakker det rigtige.

1. Varmeblæser til de kolde nætter

Først og fremmest bør I tænke på vejret. Det danske sommervejr er nemlig uforudsigeligt, så medmindre I har intentioner om at bruge al jeres tid i campingvognen, skal vi være rede på det hele. Det gælder først og fremmest de kolde sommernætter, der dog nemt kan afhjælpes med en god varmeblæser.

En varmeblæser er en lille maskine, du bare kobler til campingvognens strøm, og som derefter blæser varm luft ud i hele forteltet. Det vil altså sige, at I kan sidde og hygge i forteltet med jeres nye venner eller blot læse en god bog, lige meget hvad det danske sommervejr byder på.

Find dog gerne en ordentlig varmeblæser til campingudstyret. Det vil altså sige en varmeblæser, der er effektiv, men som spreder varmen til hele teltet. Den slags gode varmeblæsere kan du for eksempel finde på varmeblaeser.dk.

2. Tøj til alle slags vejr

Du kan dog ikke nøjes med at forberede dig på dansk campingvejr ved at anskaffe dig en varmeblæser til forteltet. Hvis I vil uden for forteltet kræver det nemlig, at I er iført det rigtige tøj. Det kan godt være at udtrykket ”der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning er en kliche, men er der et sted, hvor det er sandt, er det på en campingplads. Skal du have det meste ud at jeres campingferie, bliver du nemlig nødt til at gå ude, udforske området og møde nye mennesker. Det kan du kun gøre, hvis du har det rette tøj med.

Det rette tøj bliver kun mere vigtigt, hvis du også har børn med på camping. De skal nemlig nok finde ud af at færdes udenfor med deres nye campingvenner, uafhængigt af, hvad de er klædt i. Sørg derfor for et minimum af beskidt tøj og campingsyge ved at klæde dem mest muligt hensigtsmæssigt.

3. Badebassin

Dermed ikke sagt, at vejret på campingferie aldrig er godt. Der er nemlig helt sikkert også dage og sågar hele uger i løbet af den danske sommer, hvor et badebassin til børnene er oplagt. Hvis I har fået planlagt campingferien ordentligt i forhold til meteorologernes forudsigelser, skal I selvfølgelig også pakke et badebassin. Et badebassin udgør nemlig den perfekte aktivitet på enhver varm campingdag. Børnene kan få lov til at bade og slås i vand, ligesom de nemt kan invitere nye venner over til deres badebassin.

4. Hyggelige aktiviteter for hele familien

I det hele taget handler campingferie jo mest af alt om at facilitere hyggelige aktiviteter. Sørg derfor for at pakke alle de rigtige, hvad end det er brætspil, havespil eller et badebassin.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her