Der er meget, du skal huske, når du skal ud på overlevelsestur. Det er alt lige fra kikkert til tørre strømper, men der er to tinge, vi ofte glemmer, når vi pakker vores udstyr sammen. Det har måske noget at gøre med, at disse hører til i accessory-genren, og så er det ikke lige det første, vi som naturelskere tænker på. Men det betyder altså ikke, at de ikke er vigtigt, og derfor får du her en påmindelse om to ting, du simpelthen skal have med i naturen.

Husk et funktionsdygtigt ur

Der er faktisk mange som tænker, at de netop skal tage uret af, når de skal på overlevelsestur. Det må jo ikke gå i stykker, og de fleste har alligevel mobilen med i lommen. Men et godt ur kan holde til meget mere end en mobil. Det er nemlig både vandtæt, robust og så holder batteriet meget længere tid, end en mobilopladning gør.

Udover den simple funktion at vise tiden, kan ure også hjælpe med meget andet. For eksempel kan dit ur være behjælpeligt med at fortælle om vejrforhold, give lys i mørket og endda fungerer som kompas, hvis blot du vælger de rette modeller. Derfor kan det virkelig godt betale sig, at du lige sætter dig ind i, hvilke typer ure der findes. Hos Smykkemester har de et stort udvalg, så du er garanteret at finde det rigtige. Du kan med fordel få fat i et ur, som er specielt designet til overlevelsesture fra Smykkemester. De har ofte et lidt andet look end de klassiske ure, så måske passer det ikke lige ind i din arbejdsgarderobe, men heldigvis er det tilladt at have to ure.

Så selvom uret måske umiddelbart lyder som noget, der skal ligge i sikkerhed derhjemme, så kan du altså komme langt i naturen med det rigtige ur.

Husk en vandtæt taske til dine personlige ejendele

Det er så simpelt, men rigtig mange tænker ikke lige over det: en lille taske, som kan rumme dine vigtigste ejendele, er essentiel. En bælte- eller skuldertaske er perfekt til formålet, så længe den er vandtæt. Du kan nemlig sagtens risikere at komme i situationer, hvor tingene bliver våde, og så er det bare super ærgerligt, hvis for eksempel din mobil drukner.

Tasken skal ikke være større, end at du ubesværet kan have den med rundt. Det, du skal opbevare i den, vil typisk være din pung, mobiltelefon og eksempelvis smykker eller andre værdifulde genstande, du af en eller anden grund tager med. Det er egentlig bare de mindre ting, du gerne vil passe på.

Eksempelvis er pungen vigtig at have med, hvis du kommer i situationer, hvor du pludselig ikke kan finde tilbage, hvor du skal betale for noget uventet, eller hvor du skal identificere dig. Du tænker måske, at den slags er ret usandsynligt, og det er det måske også. Men hvis situationen pludselig opstår, er det godt nok ikke sjovt at have ladet pungen ligge derhjemme. Med en smart vandtæt taske, behøver du ikke stå med afvejningen mellem fornuft og potentielle materielle skader.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her