Står året ferie på camping? Når man skal køre rundt en masse steder, som man aldrig har kørt rundt før, er det selvfølgelig nødvendigt med en eller anden form for kort eller GPS, så man ikke kommer til at tage alt for mange omveje på turen.

Førhen måtte man bruge kort, når man skulle finde vej, så kom GPS’en, men i dag kunne det faktisk ikke være nemmere at finde vej. Hvis du har en mobilholder til bil, kan du bruge din mobil som GPS, og det er altså en super smart måde at gøre det på. Så skal du ikke bruge penge på unødvendigt udstyr, og du har ovenikøbet det hele samlet på en enkelt enhed, som både gør det muligt for dig at finde vej, høre musik og meget andet.

Alt er samlet samme sted

Det, som jo er så smart ved at bruge mobilen som GPS, fremfor at have en rigtig GPS, er selvfølgelig, at det er smart at have det hele samlet på et sted. Førhen var det meget normalt, at man havde forskellige gadgets til de ting, man nu skulle bruge gadgets til. Hvis man skulle finde vej, brugte man en GPS. Hvis man skulle tage et billede, brugte man et digitalt kamera. Og hvis man skulle høre musik, var det nødvendigt med cd’er og en eller anden form for cd-afspiller.

Sådan behøver det ikke at være længere, og man kan både spare sig selv for en del besvær og penge, hvis man blot bruger mobilen. Og hvis man har en mobilholder til bil, er det ikke noget problem overhovedet.

Undgå at bruge penge på GPS

Udover at det selvfølgelig er praktisk og smart at have det hele samlet på en enhed, er der også en anden grund, som gør dette til den bedste løsning, og det er penge!

Hvis man både skal bruge penge på GPS, kamera og cd-afspiller/radio, skal man af med en masse penge, som egentlig ikke er nødvendige at komme af med, fordi man allerede har en mobil, som giver adgang til alle disse ting.

Der er selvfølgelig nogen, som godt kan lide at nørde med den slags gadgets, men hvis du ikke er en af dem, kan du altså spare en masse penge ved bare at bruge mobilen i stedet for at købe en splinterny GPS.

Mobilholder til bil er det eneste, du skal bruge

Hvis du vælger denne løsning, hvor det er mobilen, der skal vise dig vej, når du er på campingferie, så skal du faktisk ikke bruge andet end en mobilholder til bil, og så selvfølgelig en mobil.

En mobilholder til bil kan sagtens findes til billige penge, og den vil i hvert fald med garanti være billigere end at købe en GPS. Det er altså en super god løsning at montere mobilen til forruden. Så er der faktisk ikke meget mere at gøre end bare at komme afsted på en fantastisk campingferie, hvor det ikke bliver noget problem at finde rundt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her