Er du på vej ud at rejse? Rigtig mange mennesker har prøvet at have fornemmelsen af, at man har glemt noget. Dette er aldrig en rar fornemmelse, men der er faktisk en god grund til, at den opstår. Mange er nemlig ikke 100% forberedt, inden de tager afsted. Og du kan sagtens have glemt noget, selvom du aldrig har haft intentioner om at tage det med.

Her får du en huskeliste på 5 ting, som du ikke må glemme at lægge i kufferten, inden du tager afsted på din ferie.

Glidecreme og kondomer

Ligegyldigt om du har en fast partner, eller om du gerne vil se, om der er en chance for at score på din tur, bør du pakke både glidecreme og kondomer.

Det siger sig selv, at du bør pakke kondomer for at passe på dig selv – og dette gælder både for mænd og kvinder. Men hvad med glidecreme?

Det er efterhånden blevet ret normalt at anvende glidecreme, og det er ikke noget at skamme sig over. Cremen kan blot gøre oplevelsen endnu bedre for begge parter, og er det ikke netop hele ideen med det hele? Derfor bør du huske både kondomer og glidecreme.

Pungen er essentiel

Du kommer ikke langt i et fremmed land, hvis du ikke har nogle penge. Derfor bør du for guds skyld huske din pung, inden du tager afsted. Et godt tip til at huske de allervigtigste ting som pung og pas er, at du bør lægge det samlet et sted, hvor du umuligt kan glemme det.

Hvis du skal rejse om aftenen kan du for eksempel lægge det i din kuffert allerede om morgenen eller dagen før. Derved kan du kun glemme tingene, hvis du rent faktisk glemmer din kuffert.

Husk nu det pas

Som nævnt herover, er passer naturligvis en helt essentiel ting. Derfor bør du gøre det til en vane altid at finde dit pas frem i god tid. Du kan eventuelt lave små øvelser med dig selv hver dag op til rejsen, hvor du finder dit pas frem og lægger det i kufferten. Så bliver det langt lettere at huske det, når du rent faktisk skal rejse.

En powerbank kan redde din tur

Det kan være svært at finde rundt i andre lande, og det kan samtidig være svært at kommunikere. Derfor kan det være en sand katastrofe, hvis din mobil løber tør for strøm. Derfor bør du altid huske at pakke en effektiv powerbank i din taske. Husk dog, at skal have din powerbank i din håndbagagen, da denne ikke må komme i din kuffert, der skal checkes ind.

Solcremen er en life-saver

Sidst men ikke mindst, bør du huske at tage en god solcreme med. En ferie kan hurtigt blive ødelagt, hvis du bliver solskoldet på feriens første dage.

Hvis du glemmer solcremen, er dette den første ting, du bør købe, når du når frem til din destinationen.

Hvis du husker disse og alle de andre ting i kufferten, skal du nok få en god rejse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her