Hvis du virkelig holder meget af at campere, så har du garanteret også drømt om at gøre det i udlandet. Det kræver dog en god sum penge og en hel masse planlægning at gøre dette. I sidste ende vil det dog helt sikkert være det værd. Du kommer hjem med en kæmpe oplevelse, og måske bliver du endda bidt af det. Der findes masser af gode råd og tips til, hvordan du får økonomien i orden til sådan en rejse. Vi har samlet de gyldne råd.

Hold dig til budgettet

Først og fremmest skal du finde et excel dokument frem (eller papir, hvis du ikke er helt fortrolig med excel) og begynde at budgettere rejsen. Ved at gøre dette får du et ca. beløb, du kan arbejde dig frem i mod. Skriv altid en smule mere på beløbet, hvis du er i tvivl om helt præcist, hvor meget du tænker på at bruge på eksempelvis mad. Så er du forberedt og kan i sidste ende bruge de penge på noget andet, hvis du skulle satse forkert. Lægger du dog et stramt budget til turen er det vigtigt, at du holder dig til det. Rejsen kan hurtig blive dyr, hvis du overskrider alle dine beløb.

Styr udenom at skulle låne penge

Det kan være fristende at låne en masse penge, hvis du står med håret i postkassen og en pengepung, der er fuldkommen tung. Det er dog langt fra anbefalelsesværdigt. Der findes et hav af hurtige lån uden sikkerhed derude, som du bagefter helt sikkert kommer til at fortryde. Det samme gør sig gældende om de nye kviklån, du garanteret har hørt om i nyhederne på det seneste. Hav derfor styr på økonomien hjemmefra, så du ved, at der kan komme en række uforudsete udgifter uden at det ødelægger din økonomi totalt.

Start opsparingen i god tid

Hvis du vil supplere de nye kviklån, så er det bare med at lægge penge til siden med det samme. Jo før du starter, jo flere penge kan du nå at spare sammen. En anden fordel ved dette er også, at du kan lægge et relativt småt beløb til side hver måned og alligevel ende med dette samme beløb. På den måde mærker du nærmest ikke, at pengene forsvinder fra din aktive konto. Start derfor opsparingen i så god tid som muligt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her