Hverdagen, med sin ensformighed og sin travlhed, skaber længsel efter noget andet. Arbejde, transport, et hus, børn, ægtefæller, og alt det man skal og skal nå, alt det der forpligter og man har ansvaret for, det kan være meget trættende. Hele dagen kan gå, uden at man føler sig forbundet til sig selv, og faktisk være tilstede i nuet. Den kan være så opslugende, hverdagen.

Hvis din hverdag ikke giver dig meget plads til at trække vejret, og til at gå stille gennem skoven og sanse dine omgivelser, så drømmer du nok om at undslippe den. Måske til at træhus, måske til Norge.

Rå natur giver sjælen ro

Der er ingenting i denne verden, som kan få stressen til at forsvinde, og freden til at brede sig, som at være i naturen. Væk fra byen, væk fra støjen, væk fra mylderet, og væk fra hverdagen. At se vilde landskaber, og spejde langt ud i horisonten, gør noget ved sjælen, og det gør et menneske levende. Det giver sindsro, og at bevæge sig rundt udenfor i solen, gør kroppen sund.

Giv dig selv den gave at tillade, at du ikke skal andet, end at blot at være. Giv dig selv lov til ikke at skulle noget, og se, om du kan sætte en dæmper på strømmen af tanker. Giv helt slip på bekymringer og planlægning. Du vil da, når du slapper helt af, kunne mærke forbundenheden, med din egen krop og med naturen.

Er udendørslivet ikke en del af din hverdag, eller måske blot en lille del af din hverdag, ville en tur ud i det blå bestemt gøre dig godt.  Pak regntøj og vandrestøvler, og anskaf dig en god stor drikkedunk, og så er du klar. Du kan vælge at campere, eller du kan vælge at leje et træhus at bo i, mens du trekker ved Norges fjorde og bjerge.

Træhuse er norsk idyl

Det giver bare en anden følelse, at betragte træhuse. Det er lidt mere skønt, lidt mere hyggeligt, og virker meget mere naturligt, når det står der blandt træer. Det giver også bare en anden følelse, at bo i et træhus. En følelse af mere varme og mere hygge. Træhusene er mange i Norge, og det naturlig valg, når du skal på udflugt til landet, og søger skønhed og idyl. Et solidt trygt hus, du kan trække dig tilbage i, når benene er trætte efter dagens eventyr.

Måske endda en rejse som denne, væk fra hverdagen, kunne give dig lyst til at bo i et sådanne smukke omgivelser hver dag. Måske turen til træhuset i Norge kunne give modet og lysten til at skabe et liv og en hverdag, du ikke behøver at slippe væk fra. Eller måske du blot kunne tænke dig at bringe noget af freden ind i din hverdag. Træhuse behøver ikke være små hytter i skoven. De kan være store, moderne og klimavenlige huse. De kan være det perfekte hjem for familien, og bringe lidt norsk idyl med hjem til Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her