Står du og er ved at planlægge sommerferie? Der er masser at vælge imellem, og det kan være svært at lande på det helt rigtige. Hvis du er mest til at dase, behøver du ikke læse videre. Er du derimod fyldt med energi, der bare skal bruges, og drømmer du om sport i lange baner, så skal du overveje en sportsferie på La Santa eller Playitas. Én ting er i hvert fald sikkert; du kommer ikke til at kede dig!

Det kan du lave på La Santa eller Playitas

Der er som sagt masser at lave på La Santa eller Playitas. Det er ligegyldigt hvilket sted du vælger, for der vil være rig mulighed for at dyrke alle dine sportslige interesser. Er du til fodbold, er der fyldt med faciliteter til at øve dine spark og dine teknikker. Svømning er også en oplagt sport at dyrke, når du er på ferie, for der er både lang- og kortbane, og så har du selvfølgelig mulighed for at træne udendørs.

Styrketræning bliver der bestemt ikke gået ned på. Der er fyldt med spændende maskiner, og hvis du hænger i, er der mulighed for at se en mærkbar forskel i dine præstationer, når ferien er slut.

Selvfølgelig kan du ligeledes spille tennis, badminton og golf. Der er stort set ingen grænser for, hvilke slags sportsgrene du kan dyrke, så det eneste du skal være klar på, er at være helt vildt aktiv!

Derfor er sportsferie fede

Sportsferier er fede for alle os, der generelt har det lidt svært med konceptet ferie. Det er da dejligt ikke at skulle på arbejde, jo, men rastløsheden kommer hurtigt snigende, og det er bare ikke særligt tiltalende at ligge hele dagen på stranden.

Selv hvis du er til strand, kan du også sagtens dase i solen på La Santa eller Playitas, så du skal ikke være bange for at gå glip af den aktivitet. Men ud over afslapning har du altid noget sjovt og spændende, du kan tage dig til. Så er det også en god mulighed for at få trænet kroppen. Måske er det svært at nå den slags i en stram hverdag, men det er oplagt at bruge ferien på det, især fordi faciliteterne gør, at du kan gøre det på en sjov og fed måde, som stadig har den der feriefornemmelse over sig.

Det skal du tage med

Først og fremmest skal du simpelthen bare tage dig gåpåmod med. Herudover er det naturligvis vigtigt med tøj, der passer til temperaturen. Det er også en god ide med en god spand solcreme, for det kan sagtens blive rigtig varmt.

Når det kommer til træningsudstyr, er det ikke nødvendigt at medbringe det store. Jo, hvis du svømmer, skal du selvfølgelig tage dit svømmetøj med, men alt specialudstyret har de allerede, så i princippet kan du godt møde op til golf uden en golfkølle. Som sagt er La Santa og Playitas det perfekte sted at dyrke det meste sport, så selvfølgelig er der taget hensyn til, at nogle også bare gerne vil prøve forskellige sportsgrene uden at have de store kompetencer inden for dem. Derfor har du selvfølgelig heller ikke udstyr til alt, så i de fleste situationer vil det være muligt at låne den.

Læs mere på kondition.dk

Det skal du spise

Når du er på ferie, skal du selvfølgelig spise det, du godt kan lide. Heldigvis har La Santa og Playitas er stort udvalg af lækker feriemad, så der er noget for de fleste. I modsætning til mange andre feriesteder er det også muligt at få sund mad, som supplerer din træning godt. Derfor er det ikke sådan, at du kun kan få pomfritter og friture til aftensmad. De har stor erfaring med at lave mad til sportsfolk på træningslejre, så de ved udmærket, hvad der er godt for kroppen, og hvad der ikke er.

Uanset hvad du kan lide, skal du nok blive mæt. Og du kan jo frit variere, som du har lyst til. Ingen siger, at du skal være en super seriøs sportsstjerne hver eneste dag. Nogle dage har man bare lyst til at tage det lidt roligt og spise et par is, og det er også helt i orden. Det er jo trods alt din ferie.

Sportsferier er for hele familien
Sportsferier er helt perfekte at tage på som par, men hvis I har børn, bliver det bare endnu bedre. Både La Santa og Playitas har masser af sjove børneaktiviteter, så de kommer bestemt ikke til at kede sig. Du kender måske godt det der med, at det kan være svært at finde på nok at lave, når børnene er med på ferie. Det bliver simpelthen ikke et problem her, for de mange aktiviteter kan holde dine børn i gang i flere uger!
Der er uendeligt mange ting, I kan lave sammen, og der er ligeledes rig mulighed for, at børnene kan hygge sig selv eller sammen med instruktører, som hjælper dem til at lære. Så kan I måske tage en drink ved poolen imens, og så er alle glade. Selv hvis du ikke er den store sportsmand, kan en sportsferie faktisk være værd at overveje for børnenes skyld. De kommer til at snakke om den i flere år efter, så det kan godt være, I bliver nødt til at snuppe en tur til. Heldigvis er disse ferier fyldt med luksus, så det er ret sandsynligt, at du også gerne vil afsted igen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her