Uanset om dine smykker er kostbare eller ej, har de med sikkerhed en værdi for dig og du syntes det er flotte smykker. Af samme årsag vil det også være meget ærgerligt at miste dem, eller de skulle give anledning til ulykker. Læs med nedenfor og bliv klogere på hvorfor du bør tage dem af inden en udflugt eller rejse. Du kan ligeledes blive klogere på hvor du kan opbevare smykkerne imens, hvordan du vælger smykker til en aktivitet, hvor du finder nye smykker til gode priser samt hvordan du mest sikkert kan opbevare kostbare smykker.

Derfor skal du tage dine flotte smykker af

Man kan miste sine smykke på flere måder. Når man er på udflugt eller rejse og foretager en eller anden form for aktivitet kan det ske at man mister et smykke. Enten fordi det falder af og bliver væk, fordi man får forlagt det eller ligefrem fordi det bliver stjålet. Hvis du på din udflugt eller rejse skal lave noget meget fysisk, så kan smykker ligeledes give anledning til større eller mindre ulykker. Alt i alt kan det derfor være en glimrende idé at tage sine flotte smykker af inden en udflugt eller rejse.

Her kan du i stedet opbevare dem

Såfremt du vælger at lægge dine smykker af derhjemme, kan du med fordel opbevare dem i et smykkeskrin eller en skuffe, hvor du ved at de ligger trygt og godt. Det kan også være at du vælger at tage dine flotte smykker på afsted på udflugten, men tager dem af inden en given aktivitet. I dette tilfælde kan du medbringe en lille taske eller et lille etui til formålet, hvor smykkerne sikkert kan ligges i.

Vælg smykker der passer til aktiviteten

Hvis du bare ikke kan undvære dine flotte smykker og måske ligefrem føler dig nøgen uden, kan det anbefales at vælge smykker der passer til den aktivitet du skal foretage dig. Dette for at undgå at miste dem, men ligeledes for at undgå ulykker. Skal du fx være meget fysisk kan du vælge ørestikker frem for øreringe der hænger for at undgå at hænge fast i noget. Derudover undgå halskæder og fingerringe, da de ligeledes kan hænge fast og være fatalt i visse situationer.

Køb nye flotte smykker til samlingen

Skulle du have mistet et smykke eller blot ønske at supplere din samling kan du købe nye flotte smykker både i fysisk butik eller online. Mange vælger i dag den online løsning, da du her har adgang til et langt større udvalg, ligesom du meget hurtigere og mere gennemsigtigt at sammenligne priser og finde frem til gode tilbud.

Sikker opbevaring af kostbare smykker
Hvis du er indehaver af meget kostbare smykker, som har været meget dyre eller som har en stor affektionsværdi for dig, så bør du overveje en mere sikker opbevaring end kommodeskuffen derhjemme. Er der indbrud i din bolig er det noget af det første de vil gå efter. Få evt. en bankboks i banken og læg dine smykker her, hvis du skal være væk hjemmefra i en længere periode.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her