Hvis du skal campe om vinteren, så er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at du sørger for at have det helt rette udstyr, så at du kan være optimalt beskyttet mod vejret. Frostskader er ikke til at spøge med, derfor skal du sikre dig at det udstyr, som du skal bruge, er i tip top stand. På den måde kan du samtidig sikre dig en fed camping tur, som du sjældent kommer til at glemme. Når man camper om vinteren kan man nemlig i høj grad få en følelse af, at du er i ét med naturen – eller rettere, at det er dig mod naturen. Dette er en tilstand som er ret naturlig for den menneskelig krop og den menneskelige psyke, dog er det ikke noget som vi oplever ret meget i vores hverdag. Derfor er der mange mennesker som godt kan lide en hårdfør naturferie, som kan minde en om hvor voldsom, stærk og smuk naturen kan være, samt hvor stærk menneskets psyke er.

Læs videre, og lær hvordan du finder det rette udstyr til din campingferie, samt hvordan du planlægger en god campingferie.

Skaf det rette udstyr

Hvis du skal ud og campere om vinteren, så er det som nævnt super vigtigt, at du har det helt rette udstyr, ellers kan din krop tage skade af den barske natur. Brug god tid til at researche de forskellige udbud af udstyr – hav her et særligt fokus på vinterstøvler, som er en meget vigtig del i det at holde dig varm og tør og rask. Med de rette vinterstøvler så kan du klare en hel del mere kulde, end blot med nogle halvgode vinterstøvler.

Det er vigtigt, når man campere om vinteren, at man også sørger for at der er plads til hygge imellem kulden og det hårde arbejde som er at passe sig selv ude i naturen. Det er meget individuelt hvad man finder hyggeligt, og det handler om at finde den ting, som passer lige præcis til dig.

Du kan vælge at tage en e-cigaret med til din campingtur. E-cigaretter er efter sigende mindre skadelige end normale tobakscigaretter, og kan dermed være et godt alternativ til disse. Du kan få e-cigaretter i mange forskellige smage, så at du kan finde den smag, som passer til lige præcis dig, og du behøver dermed ikke at gå på kompromis med din hygge.

Se mere på ecigaretguiden.dk

Planlægning af din vinter campingtur

Inden man skal på afsted over en længere periode, så er det alfa omega at man har styr på sin planlægning. Hvis du ikke har styr på din planlægning, så kan det betyde at der kommer til at være en hel del huller og halve løsninger i din tur. derfor kan det være en god ide, at lave en liste over de ting som du skal nå inden, og de ting som du skal have med. Lav denne liste i god tid inden du skal afsted, så du undgår ubehagelige overraskelser, og så at du kan have en så fed campingtur som overhovedet muligt.

Hav styr på dine værdier

Der er selvfølgelig det rent praktiske du skal have styr på inden du tager på din vintercamping tur, men der er også noget mere som skal på plads, inden at du helt kan gå i gang. Du skal nemlig have styr på hvorfor du tager afsted, hvad du vil have ud af turen, hvad turen betyder for dig osv. Dette er et vigtigt psykisk udgangspunkt, som du har brug for at kunne have på plads, så at du kan få det bedste ud af din campingtur.

Måske er det rigtig vigtigt for dig at du, under din campingtur, lærer at styrke din mentalitet og din psykiske udholdenhed, så at du kan blive stærkere i dit liv. det kan også være at det er vigtigt for dig, at du lærer mere om naturen, dets frugtbarhed og dets stærke og svage punkter. Uanset hvad din motivation og din passion er inden for din campingtur, så er det udelukkende vigtigst, at det er en sandhed for lige præcis dig. Her er det ikke vigtigt hvad dine venner eller hvad din familie ville vælge, men udelukkende dig og det som du føler.

Rejs alene eller sammen

Når du skal på vinter camping, så kan du både vælge at gøre det alene eller du kan vælge at gøre det sammen med andre mennesker. Begge dele kan være en fordel og en ulempe. Fordelen ved at rejse sammen med mennesker, er at du får delt en fed oplevelse sammen med andre mennesker. Fordelen ved at rejse alene er at du lærer at blive mere selvstændig, samtidig med at du styrker dig selv på mange punkter, især på din mentalitet.

Tag på vintercamping med det rette udstyr og den rette attitude.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her