Med alderen kommer ofte mange både små og store skavanker. Kroppen er ikke altid hvad den har været og for mange er det første der halter lidt ofte hørelsen. Heldigvis! Hørelsen er langt fra det vigtigste du har og det er også noget, som vi kan gøre noget ved. Med et godt høreapparat, behøver nedsat hørelse slet ikke at sætte en bremse hverken på livet eller på vores evige rejselyst!

Ferie kræver bare forberedelse

En god ferie kan alle have brug for. Måske du bare trænger til at slappe lidt af ved det safirblå hav og nyde solen og atmosfæren på lidt varmere breddegrader. Måske du trænger til eventyr og spændende oplevelser i fremmede kulturer. Uanset hvad, så kræver rejsen ikke mere end lidt ekstra forberedelse, hvis årene har taget en smule fra dig.

Er det hørelsen, der er smuttet, så sørg for at have et godt høreapparat og eventuelt tilbehør med. Vigtigst af alt, så husk extra Signia batterier. Du kan få gode, holdbare Signia batterier til gode priser online.
Er det øjnene der svigter lidt, så husk ekstra briller, skulle uheldet være ude. På ferien kan det også være en rigtig godt idé at have et par gode solbriller med styrke i med, så du skåner dine øjne mest muligt. En god ferie er ofte fyldt med masser af skønne solskinstimer udenfor, og et par solbriller uden styrke er bare ikke det samme.

Husk også er få pakket et par sko du virkelig kan gå langt i, en hat og en rigtig god solcreme, hvis du skal meget ud i solen eller i sneen!

Vælg den rette ferie for dig

Der er mange måder at holde ferie på, og det vigtigste er, at du vælger en der passer til dig. Du kan tage på en dejlig, afslappende ferie, hvor det eneste du skal tænke på er, hvad du helst vil spise til morgenmad, eller du kan tage på en oplevelsesrejse, hvor der sker nye, spændende ting hver dag.

Charterferien er et godt valg, for dig som ikke er klar på det store fysiske udfoldelser og ikke kan overskue at du skal noget hver eneste dag. Du kan sagtens tage på eventyr de dage, hvor du har lyst, og bruge resten af tiden på eller tæt ved hotellet. Vælg et dejligt hotel, så du er sikker på at selv de mest stille dage bliver helt igennem fantastiske.

Oplevelsesrejser kan sagtens tilpasses det aktivitetsniveau som du kan holde til og selvfølgelig også til dine interesser. Safari eller vandretur i de norske fjelde kan byttes ud med vinsmagning eller klassisk koncert, det er helt op til dag. Her gælder det stadig, at du altid kan tage en slapper hjemme på hotellet, hvis kroppen bliver lidt træt.

Uanset hvad, kan det være en god idé at rejse med et rejsebureau. Her får du den hjælp du har brug for når som helst, så du skal bekymre dig mindre og fokusere på de gode ting! Rejsebureauet hjælper både med forberedelserne, rejsen til din destination, og med eventuelle problemer på turen. Der findes endda masser af ture specielt for ældre!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her