En ferie hvor hele familien er med, kan være en del besvær. Alle vil gerne lave det de selv er interesseret i, og når man både har piger og drenge, i alle mulige aldre, så er det helt forskellige ting de vil. Dog er der en ting, alle gerne vil prøve. Det er nemlig en tur i Disneyland. Og med Disneyland Paris tilbud, er det slet ikke umuligt

Hvorfor Disneyland i Paris er bedre end i de andre lande

Der findes jo flere Disneyland rundt omkring i verden. Dog er der mange af dem der ligger i Amerika, og det er meget langt væk fra os danskere. Det er nemlig også meget dyrt at tage til Amerika, ligesom det er at tage i Disneyland. Derfor er Disneyland Paris det bedste sted at tage i Disneyland. Det ligger ret tæt på, vi kunne endda køre dertil.

Paris har også mange andre ting man kan se, og man kan altid selv vælge at se nogle af de ting, der er knap så dyre. Så ender du ikke med at holde en ferie, hvor du bruger alle penge for resten af året. Det vil alle og enhver nok sætte pris på.

Hvad der er vigtigt at huske, inden du køber Disneyland Paris tilbud

Hvis du har mindre børn med, så ved du sikkert allerede i forvejen de ikke har meget tålmodighed. Derfor er det en god ide at være i parken når der ikke er overfyldt med mennesker, og utrolig lang kø. Vi kan alle blive enige om at en park med næsten ingen kø, er drømme scenariet. Så hvis du vil undgå de times lange køer, så tag i parken klokken 8 om morgenen. Det er nemlig på det tidspunkt, der er stille og roligt, indtil klokken bliver 10.

Hvis i planlægger at spise derhenne, så book en tid i forvejen. Der er simpelthen så mange gæster, og derfor er der helt booket, hvis du bare møder op og prøver at få et bord. Og hvis du booker bord på en af caféerne, som hedder Mickeys cafe, går de mange udklædte mennesker rundt, hvilket er en bedre måde for dine børn at møde dem, i stedet for at stå i kø, et eller andet kedeligt sted. Der er virkelig hyggeligt for både dig og dine børn.

Book en nat på Disney hotellet og oplev Disneyland om aftenen

Senere om aftenen bliver der virkelig hyggeligt. Der er en parade, der er mindre kø til forlystelserne, ligesom der er mindre kø om morgenen. Der er også et fyrværkeri show kl. 23. Det er meget sent for små børn at være oppe, derfor burde man booke en nat ved hotellet. Så skal man ikke til at find ud af parken, køre hjem, og putte børnene i seng derhjemme.

Det er helt sikkert nemmere for jer alle at bo på hotellet, plus at I oplever både den tidlige morgen ro, men også den kø-fri tid til forlystelserne om aftenen. Og I vil ikke gå glip af de vilde, flotte shows. Disneyland er sjovt for hele familien, så brug så meget tid I kan. Hvis I finder et godt Disneyland Paris tilbud, kan I endda spare en masse penge.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her